Altijd een vers en bloemig visitekaartje in huis

De ontvangstruimte is totaal veranderd

Harry Jansen

Een zakelijk bloemenabonnement als visitekaartje

Bloemisterij 't Kroontje is een actieve business-to-business partner als het gaat om het bloemen en bloemarrangementen. Voor bedrijven zijn er aparte mogelijkheden zoals het kopen op rekening, het afsluiten van een bloemenarrangement en korting bij grote afnames.

Graag bespreken we de mogelijkheden waarbij u van ons een vrijblijvende offerte op maat krijgt.

Een bloemenabonnement

Als u bij 't Kroontje een zakelijk bloemenabonnement afsluit, dan zorgen wij dat u altijd een vers en 'bloemig' visitekaartje in huis heeft. Denk aan een mooi boeket in de entree van uw bedrijf, op een receptiebalie, in een kantoor, in een vergaderruimte, directiekamer, hotellobby of welke andere ruimte dan ook.

U heeft er geen omkijken naar, want de eigen bezorgdienst van 't Kroontje komt iedere week, of tweewekelijks op een vaste dag naar keuze langs. We ruilen de bloemen dan weer om voor een vers boeket, eventueel in een leenvaas.

Bij het afsluiten van een bloemenarrangement komen we graag bij u langs om de plaats(en) te bekijken waar u de bloemen wilt laten plaatsen en naar welke stijl uw voorkeur uitgaat. 't Kroontje zorgt voor de rest.